Driving the Vortex, conceptontwikkeling en realisatie van sociale netwerken
Home | Vacatures | info apestaart drivingthevortex punt nl

Ruby on Rails developer gezocht in Leiden

Functieomschrijving

Als Ruby on Rails developer breid je in teamverband het communicatieplatform verder uit. Je gaat tijdens jouw werkzaamheden aan de slag met de hele stack:

Hiernaast verwachten we dat je de App voor Android en iOS onderhoudt en doorontwikkelt. Als Ruby on Rails developer ben je (mede-)verantwoordelijk voor de kwaliteit van de software. Deze bewaak je met tests geschreven voor Rspec en Cucumber/Selenium of Appium.


Ook lever je 2e lijns support en werkt daarin nauw samen met de helpdesk. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden zorg je voor optimale support. Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden voor doorontwikkeling van het product.


We zijn een klein bedrijf met veel ruimte voor eigen inbreng. Bij gebleken geschiktheid groei je door naar teamlead van het te vormen team.

Als Ruby on Rails developer

De ideale kandidaat heeft enkele jaren werkervaring met Ruby on Rails en heeft bij voorkeur kennis van de andere genoemde technieken.

Wij bieden

Het bedrijf

Driving the Vortex B.V. is vanwege uitbreiding op zoek naar een Ruby on Rails developer. Wij zijn een jong en klein bedrijf in Leiden dat concepten bedenkt, ontwikkelt en zelf in beheer neemt. Zo ontwikkelden wij het succesvolle communicatieplatform SchouderCom (school-ouder communicatie), een sociaal intranet voor het onderwijs. Het vereenvoudigt de communicatie tussen de school en de ouders, verbetert de kwaliteit van de communicatie en bevordert de ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie. Dit leidt weer tot een verbetering van de leerprestaties van de kinderen. Er werken inmiddels al honderden basisscholen met SchouderCom. Hetzelfde platform wordt onder de naam Easpoint gebruikt als intranet voor bedrijven.De standplaats is Leiden. Beheersing van de Nederlandse taal is vereist.


Ben jij de Ruby on Rails ontwikkelaar die wij zoeken? Mail dan jouw motivatie en C.V. naar solliciteren apestaart drivingthevortex punt nl t.a.v. Rob van Dijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld